Muziek van het Nationale Sinterklaaslied

Vanaf 2021 wordt er jaarlijks in oktober het enige echte Nationale Sinterklaaslied uitgebracht. Hèt Sinterklaaslied, gezongen door de superfans van het Sinterklaasfeest.
Deze superfans noemen zichzelf de Pietenkidz en zij zijn er voor (en door) de kinderen.

Jaarlijks traditie, het Nationale Sinterklaaslied

De nieuwe single ‘Juichen voor de Sint’ is het eerste Nationale Sinterklaaslied dat wordt uitgebracht.

Het blijft niet bij een eenmalige uitgave, maar dit zal een nieuwe jaarlijkse traditie worden. Vanaf nu kunnen we elk jaar uitkijken naar oktober, waarop het Nationale Sinterklaaslied uit komt.

Nationale Sinterklaaslied op Spotify

De hitsingle ‘Sinterklaas Superfan’ is te vinden op de website van het Nationale Sinterklaaslied en op alle bekende online video en muziekplatforms.

Volg ons en mis niets van het Nationale Sinterklaaslied!

Zing mee met het Nationale Sinterklaaslied op Spotify, Deezer of Apple Music. Ga naar Spotify om meer gezellige Sinterklaasliedjes te luisteren en kom meteen in de juiste Sint-stemming. 

Overzicht Het Nationale Sinterklaaslied

Sinterklaas Superfan het Nationale Sinterklaaslied 2022 gezongen door de Pietenkidz

Sinterklaas Superfan

Nationale Sinterklaaslied 2022

'Sinterklaas Superfan' is Het Nationale Sinterklaaslied van 2022 gezongen door de superfans van Sinterklaas, de Pietenkidz. In dit te gekke nummer zingen Hannah, Xiao Song, Stan, Jikke, Jurre, Sophie, Kenza, Caithlyn, Fay, Sanne, Quincy, Jason, Luna, Lotte, Amilyah en Mila over dat ze superfan zijn van Sinterklaas.

Juichen voor de Sint, het Nationale Sinterklaasliedje 2021 door de Pietenkidz

Juichen voor de Sint

Nationale Sinterklaaslied 2021

'Juichen voor de Sint' is dit jaar Het Nationale Sinterklaaslied gezongen door de superfans van Sinterklaas, de Pietenkidz. In dit vrolijke nummer zingen Xiao Song, Stan, Olivia, Hannah en Jikke over het samen vieren van het Sinterklaasfeest.

Sinterklaas, hét feest voor alle kinderen!