Het Nationale Sinterklaaslied 2023

Handjes in de Lucht

Op maandag 16 oktober 2023 lanceerden de kinderen van Pietenkidz hun derde Nationale Sinterklaaslied, getiteld "Handjes in de Lucht."

Met het nummer "Handjes in de Lucht" zetten de Pietenkidz de traditie voort, waaraan alle kinderen kunnen deelnemen. Het feest van Sinterklaas spreekt tot de verbeelding van velen van jong tot oud, en dit jaar vonden de opnames plaats op een feestlocatie in Den Haag.

Het lied "Handjes in de Lucht" is geschreven en geproduceerd door Rick Pols en Linda Pols, met choreografie verzorgd door Narelle Thomas van Kidz on Stage uit Den Haag.

De samenstelling van de Pietenkidz van dit jaar bestaat uit Zoë Billy, Emma, Xiao Song, Fay, Stan, Fien, Sophie, Jason, Sanne, Jurre, Linde, Lizzy, Pien en Lotte.

Het belooft dit jaar dus weer één groot kinderfeest te worden, dus gooi die Handjes in de Lucht voor Sinterklaas.

Het Nationale Sinterklaaslied 2023

Handjes in de Lucht

Uitgebracht op: 16 oktober 2023
Productie & tekst: Rick Pols en Linda Pols
Pietenkidz: Zoë Billy, Emma, Xiao Song, Fay, Stan, Fien, Sophie, Jason, Sanne, Jurre, Linde, Lizzy, Pien en Lotte
Plaats: Gemeente Den Haag
Dansschool: Kidz on Stage
Choreografie: Narelle Thomas

 

De Pietenkidz

De Pietenkidz zijn kinderen die superfan zijn van het Sinterklaasfeest en houden van zingen en dansen. Ze zingen de leukste Sinterklaasliedjes waarmee ze alle kinderen met elkaar willen verbinden.

Sinterklaas is het feest voor alle kinderen in Nederland, Aruba, Curaçao, Sint Maarten en België! De Pietenkidz van dit jaar zijn Zoë Billy, Emma, Xiao Song, Fay, Stan, Fien, Sophie, Jason, Sanne, Jurre, Linde, Lizzy, Pien en Lotte.

Volg en tag de Pietenkidz: @pietenkidz #pietenkidz

Backstage foto's

Dansinstructie

'Handjes in de Lucht' is het Nationale Sinterklaaslied 2023.

In deze instructievideo van het Nationale Sinterklaaslied, legt danscoach Narelle samen met ... en ... je stapsgewijs de choreografie uit om de dans aan te leren. Doe je mee?

Sinterklaas, hét feest voor alle kinderen!